365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Politiet gennemsøgte park i Aarhus: Fandt våben og ammunition

Af - 12/07/19 10:07

Der blev fundet både våben og patroner, da politiet i samarbejde med eksperter fra Forsvaret ledte efter våben omkring Marienlystparken i Aarhus.

Der er før fundet våben i området i forbindelse med en verserende konflikt mellem to bander, og derfor gennemførtes aktionen i går for at lede efter skjulte og nedgravede våben.

Aktionen stod på i ti timer, hvor betjente med specialtrænede hunde og Forsvarets Advanced Search Team gik systematisk til værks i området og fandt et oversavet jagt gevær, en del patroner, tre knive og en peberspray.

– Vi er meget tilfredse med at have afsøgt et rigtig stort areal og have taget flere våben ud af cirkulation, så de nu er fjernet fra det kriminelle miljø. Nu skal vi have undersøgt fundene nærmere og se, om vi eventuelt kan finde spor, som kan lede os frem til, hvem der har været i besiddelse af våbnene, siger politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen.

Det er endnu uvist, hvor længe våbnene har ligget i området, og om de har været brugt under konflikten. Ud over våben og patroner fandt politiet en krukke med hash og en pose med skunk.