Dødsbranden i Taaderup: Intet tyder på en forbrydelse

Der er ikke noget, som tyder på, at der er sket en forbrydelse i forbindelse med en brand torsdag aften, hvor en person blev fundet død.

Branden opstod kort før klokken 22 i et hus på Gavlhusvej ved Taaderup på Falster. I forbindelse med politiets undersøgelser på stedet, blev der fundet en indebrændt person, der var afgået ved døden.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har siden torsdag aften afhørt en række personer omkring branden i Taaderup, hvor en person indebrændte. På samme tid har kriminalteknikere og retsmedicinere bistået politikredsen med en række undersøgelser.

Ud fra afhøringerne og de tekniske undersøgelser er der intet, der tyder på, at der foreligger en forbrydelse bag dødsfaldet, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Af samme årsag fortsætter efterforskningen som efterforskning af en brandsag. Der vil i den sammenhæng på et senere tidspunkt tilgå analyseresultater fra de kriminaltekniske undersøgelser.

Politiet har en formodning om identiteten på den afdøde, men pågældende er pt. ikke endeligt identificeret. Det arbejde vil med bistand fra lægerne pågå i de kommende dage. Politiet er i dialog med familien til den formodet afdøde.

Læs også: Person fundet indebrændt i hus på Falster