Tre drenge udsat for røveriforsøg

Arkivfoto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk
Tre drenge store drenge blev torsdag aften ved 22.30-tiden udsat for et røveriforsøg på Rathlousgade i Odder.

Drengene, der er henholdsvis 15, 15 og 16 år gamle, har forklaret politiet, at de havde stået og talt sammen, da en mand kommer hen til dem og sagde direkte til én af dem, at han skulle komme med, hvilket drengene afviste. Manden tog en kniv frem fra bukselinningen og gentog, at de skulle følge med og tømme deres lommer.

Manden fulgte efter to af drengene, der dog så sit snit til at stikke af, så han ændrede retning og gik efter den tredje af drengene, som han trak over i en port, hvor han tvang ham til at tømme sine lommer. Manden tog dog ikke noget fra drengen og gik igen.

Der blev hurtigt sendt en patrulje til stedet, der kort efter fik kontakt til manden, der stadig befandt sig i området. Der var tale om en 22-årig mand, som blev anholdt og sigtet for røveri. Der blev også sendt en hundepatrulje til stedet for at søge efter kniven, som den 22-årige selv oplyste, at han havde smidt i en busk i nærheden. En politihund fandt kort efter foldekniven, der blev taget med til teknisk undersøgelse.