Dobbeltdrabet i Herlev: 18-årig svensk mand varetægtsfængslet

Glostrup ret. Foto: Per Johansen.
En 18-årig svensk mand er blevet udlevet til Københavns Vestegns Politi og netop fængslet frem til den 15. august for dobbeltdrab i Herlev.

Den 18-årige er sigtet i sagen om drab på to mænd på 21 og 22 år samt drabsforsøg på en 22-årig mand i Herlev den 25. juni.

Den unge mand blev i første omgang varetægtsfængslet in absentia fredag den 12. juli og blev efterfølgende anholdt af svensk politi mandag den 15. juli. Sammen med den 18-årige blev også en 19-årig og en 17-årig anholdt. Den 19-årige blev i sidste uge udleveret og Københavns Vestegns Politi arbejder fortsat på at få den 17-årige udleveret.

I alt fire fængslede
Der er fire fængslede i sagen: En 21-årige mand der blev fængslet bag dobbeltlukkede døre den 29. juni, en 19-årig mand der blev fængslet den 18. juli, den 18-årige der blev fængslet i dag og den 17-årige der er anholdt af svensk politi og er fængslet in absentia.

Alle fængslede og forurettede i sagen er svenske statsborgere. Dagens retsmøde forgik bag lukkede døre.