Politibetjent ramt af skud – Gerningsmand hårdt såret under politiaktion på Tåsinge

Foto: Rigspolitiet.

Fyns Politi gennemførte i dag en politiaktion ved en ejendom nær Bjerreby på Tåsinge efter en anmeldelse om, at en person i ejendommen havde truet og skudt med et våben.

Personen havde herefter forskanset sig i huset.

Anmeldelsen indløb til politiet kl. 13.13.

Flere politipatruljer blev sendt til stedet, hvor gerningsmanden i huset blev hådt såret af skud under aktionen. Han er blevet bragt til behandling på Odense Universitetshospital. Hans pårørende er ifølge Fyns Politi, blevet underrettet.

Politimand ramt af skud
Fyns Politi oplyser, at en poltitjenestemand – i forbindelse med aktionen – blev ramt i overarmen af et skud. Han blev bragt til behandling på Odense Universitetshospital. og har det efter omstændighederne godt. Fyns Politi oplyser, at betjentens pårørende er underrettet.