Far anholdt: Holdt sin 4-årige datter fanget

Foto: Rigspolitiet.

Politiet gennemførte i dag en aktion på Hasle Centervej i Bispehaven i det vestlige Århus efter en anmdelse om, at en 27-årig mand havde forskanset sig i en lejlighed med sin 4-årige datter.

Kloken 11.56 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at

Anmeldelsen kom kl. 11.56. Østjyllands Politi sendte flere patruljer til stedet for at få kontakt til den 27-årige mand, da der var frygt for, at han måske ville gøre skade på den 4-årige pige.

I forbindelse med aktionen blev de øvrige beboer i opgangen evakueret, da politiet ikke ville tage nogen chancer, inden man havde det fulde overblik over situationen. Der var dog på intet tidspunkt nogen fare for de øvrige beboere.

Trængte ind i lejlighed
Politiet fik hurtigt kontakt til personerne i lejligheden, og der blev løbende forhandlet og kommunikeret, inden det kort før kl. 16.00 blev besluttet at trænge ind i lejligheden.

Østjyllands Polit skriver i en pressemeddelelse, at indtrængningen forløb helt udramatisk og den 27-årige mand blev anholdt uden problemer. Den 4-årige pige var ikke kommet til skade og har det efter omstændighederne godt.

Den 27-årige mand er blevet sigtet for trusler på livet og taget med til afhøring på Politigården i Aarhus.

Politiet har efter aktionen ransaget lejligheden og foretaget undersøgelser på stedet.

De evakuerede beboere fik efter aktionen lov at vende retur til deres lejligheder.