Yderligere to personer anholdt i sag om eksplosion ved Skattestyrelsen

Skattestyrelsen efter eksplosionen

https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.en

To personer blev i går, onsdag, sigtet for at stå bag eksplosionen i Østbanegade i august. Således er fire personer nu mistænkt i sagen.

Der er tale om to svenske mænd på 22 og 27 år. De blev i går anholdt i tæt samarbejde med svensk politi, og sigtet for at stå bag eksplosionen ved Skattestyrelsen på Østerbro tirsdag 6. august.

Siden eksplosionen foran Skattestyrelsen har Københavns Politi været i gang med en omfattende efterforskning i godt samarbejde med svensk politi, som førte til, at en anden 22-årig svensk mand blev anholdt i sagen 13. august.

En 23-årig svensk mand blev samtidig internationalt efterlyst, da han ligeledes er mistænkt for at stå bag eksplosionen. Således er fire personer nu mistænkt i sagen.

– Vi tager angrebet på Skattestyrelsen meget alvorligt og fortsætter vores omfattende efterforskningen af sagen. Vi har et rigtig godt samarbejde med svensk politi og er fortrøstningsfulde i forhold til at få gerningsmændene stillet til regnskab, siger leder af personfarlig kriminalitet, Brian Belling.

Politiet har, af hensyn til efterforskningen, ikke yderligere kommentarer.