Britisk minister trækker sig

Rolf Larsen

  Officielt portræt af Amber Rudd. <a href="https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/">(CC BY 3.0)</a>

Officielt portræt af Amber Rudd. (CC BY 3.0)

Den konservative minister Amber Rudd har trukket sig fra sine poster.

Det meddeler hun selv her til aften på sin twitter-profil, hvor hun også skriver, at hun “ikke kan se til, mens gode, loyale, konservative bliver ekskluderet”. Det er en kommentar til, at flere konservative medlemmer af Underhuset er blevet ekskluderet af partiet, fordi de har valgt at stemme mod partilinjen.

Amber Rudd har desuden offenliggjort et brev,hvori hun bl.a. skriver, at hun ikke længere tror på, at det var regeringens mål at forlade EU med en aftale, og, at der er blevet brugt for meget energi på “No deal” i stedet for at forhandle med EU.

Next Post

En savnet dansk fjeldvandrer er fundet død

Den savnede danske fjeldvandrer, Torben Liliegren, er fundet død.
Den savnede danske fjeldvandrer Torben Liliegreen, er fundet død. Foto: Norsk Politi.