Elev overfaldet på skolen

Rolf Larsen

Kort før klokken 14 i går fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en skole på Olof Palmes Allé i Aarhus N, hvor en af skolens elever var blevet udsat for vold.

En 23-årig kvindelig elev på skolen har forklaret politiet, at hun sammen med en veninde var gået ind i en elevator, på vej til deres klasselokale, da de mødte en fremmed mand. Han havde virket meget aggressiv, og spurgte kvinderne hvad de lavede der, om de havde et problem, og om de skulle have én på hovedet.

Kvinderne havde uden held forsøgt at tale manden ned, og de tog efterfølgende kontakt til en lærer for at informere ham om hændelsen. Lidt senere havde den 23-årige kvinde været ude for at ryge en cigaret, da hun på vej tilbage igen stødte på manden fra elevatoren. Denne gang var hun i selskab med en lærer, da manden pludselig sparkede hende i ansigtet. Læreren tilbageholdt manden, og politiet blev tilkaldt. Den 19-årige mand blev anholdt og sigtet for vold.

Next Post

Indbrudstyve taget på fersk gerning

Klokken 23.40 i aftes anmeldte et vagtselskab til politiet, at de havde set to mistænkelige mænd luske rundt på en byggeplads i Aalborg C, hvor de foretog overvågning.