Indbrudstyve taget på fersk gerning

Rolf Larsen

Klokken 23.40 i aftes anmeldte et vagtselskab til politiet, at de havde set to mistænkelige mænd luske rundt på en byggeplads i Aalborg C, hvor de foretog overvågning.

En hundepatrulje blev derfor sendt til stedet. Ved ankomst blev patruljen informeret af en ansat om, at han havde set de to mænd og en bil ankomme til byggepladsen.

Patruljehunden fandt et spor på byggepladsen, der ledte patruljen ca. 800 meter væk fra pladsen, hvor patruljen traf de to mistænkelige mænd, som ikke kunne gøre rede for deres færden på byggepladsen og nægtede at være ankommet i bil.

Ved sikkerhedsvisitation blev den ene af mændene, en mand i 40’erne, dog fundet i besiddelse af en nøgle til den omtalte bil på byggepladsen. Den ansatte identificerede derefter også manden i 40’erne som værende en af de to mænd, han havde set på byggepladsen. De to mænd blev derfor sigtet og anholdt for forsøg på tyveri fra byggepladsen kl. 00:32.

Ved en nærmere undersøgelse af byggepladsen blev det tydeligt, hvad gerningsmændene havde forsøgt. Et hegn til byggepladsen var blevet åbnet med et værktøj, hvorefter diverse låse var blevet brudt op. Patruljehunden fandt desuden en slagboremaskine og dertilhørende batterilader samt en orange taske, der så ud til at tilhøre gerningsmændene.

Next Post

2,9 millioner passagerer i Københavns Lufthavn i august

Lidt over 2,9 millioner passagerer gik gennem terminalerne i Københavns Lufthavn i august måned, svarende til en vækst på 0,8 procent i forhold til samme måned sidste år. Dermed var der tale om den travleste august i Københavns Lufthavns historie, især drevet af antallet af transferpassagerer. Samtidig blev det til […]
Foto: Københavns Lufthavne A/S