Skud affyret ved butikscenter

Rolf Larsen

Onsdag aften blev der affyret flere skud ved butikscentret Waves i Greve.

Politiet fik anmeldelsen om skyderi kl. 22.24.

En mørk personbil blev set køre fra stedet umiddelbart efter skudafgivelsen.

Der er ikke meldinger om at nogen skulle være blevet ramt, men en bil er blevet ramt.

Politiet afspærrede området omkring den p-plads hvor der blev skudt, umiddelbart efter man var kommet frem til stedet. Politiet har oi nat arbejdet på stedet med bl.a. teknikere og hindepatruljer for at sikre spor.

:NB:

Next Post

Markant stigning i dyreværnssager med katte

Antallet af katte og killinger fra dyreværnssager er steget med 24 pct. sammenlignet med sidste år. En kattelov ville gøre det lettere at finde frem til den ansvarlige ejer, påpeger Dyrenes Beskyttelse.