Brand i biler i Tilst

Politi og brandvæsen blev kort efter klokken fire natten til tirsdag kaldt ud til brand i flere biler, som holdt parkeret på Langkærvej i Tilst.

En 29-årige mandlig beboer havde stået på gaden foran nr. 25, da der pludselig udbrød brand i én af bilerne, der holdt parkeret foran blokken. Manden så herefter en udenlandsk udseende mand løbe fra stedet i retning mod det grønne område nord for Langkærvej.

Da politiet ankom til stedet var der brand i tre biler, men ikke umiddelbart risiko for, at branden ville sprede sig yderligere.

Brandvæsnet fik hurtig slukket branden, men to af bilerne udbrændte totalt, mens den tredje primært fik brandskader på den udvendige side.

Politiet foretog undersøgelser på stedet og lavede flere forhøringer i området, og det pegede i retning af, at branden var blevet påsat af én eller flere personer. En beboer havde hørt en kvinde råbe ”Jeg har set jer”, hvorefter en mandsperson havde sagt noget i stil med ”kom vi løber”.