365Nyheder.dk

Dagens nyheder

28-årig anholdt efter vold på sygehus

Af - 9/10/19 18:16

Østjyllands Politi måtte i går morges anholde en 28-årig mand på skadestuen på Skovlyvej i Randers, efter han havde slået en ansat og skabt en del uro.

Den 28-årige kom omkring kl. 6.30 ind på skadestuen sammen med sin kæreste, og han var tydeligt påvirket af narkotika. Inde på sygehuset var han konstant aggressiv over for personalet, og da en 49-årig mandlig serviceassistent bad ham falde til ro, endte det med, at den 28-årige gav ham et knytnæveslag i ansigtet.

Politiet blev derfor tilkaldt, og da patruljen kom frem, havde flere medarbejdere i fællesskab tilbageholdt den hidsige mand. Politiets tilstedeværelse fik dog ikke den 28-årige til at slappe af. Han svinede betjentene til med adskillige skældsord og truede dem med vold under anholdelsen og på vej ind til politistationen.

Den 28-årige endte med sigtelser for vold mod en person i offentlig tjeneste, trusler mod politiet og fornærmelig tiltale mod politiet.