To unge stoppet af politiet: Narkokørsel, kniv og stoffer

I går aftes ved 18-tiden fik en politipatrulje fra Østjyllands Politi mistanke til en bil med to unge mænd, som kørte rundt på Skejbyvej i Risskov.

Da betjentene ville standse bilen, trådte den 20-årige mand bag rattet i stedet på speederen og kørte ind på en byggeplads længere fremme af vejen. Her sprang en 16-årig passager ud af bilen og begyndte at løbe fra stedet. Han blev dog hurtigt indhentet af en af betjentene fra patruljen.

Både den 20-årige og den 16-årige blev anholdt.

Den 16-årige viste sig at have en kniv på sig, som han blev sigtet for at besidde. Da betjentene efterfølgende undersøgte den 16-åriges flugtrute, fandt de noget hash og skunk gemt under en container.

Den 20-årige erkendte, at hans hensigt havde været at sælge hashen, og det blev han derfor sigtet for. Derudover blev han også sigtet for narkokørsel, da en test viste, at han var påvirket af stoffer under kørslen.

Den 16-åriges forældre og de sociale myndigheder blev underrettet.