Otte anholdt i politiaktion mod bandemiljøet

Torsdag har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politiet gennemført en omfattende aktion mod det kriminelle bandemiljø i Slagelse.

Mere end 25 adresser i Slagelse er blevet ransaget og otte personer er blevet anholdt.

I forbindelse med ransagningerne har politiet bl.a. fundet et større pengebeløb, narko, salgsposer, knive, en machete, et magasin til et håndvåben. Politiet har desuden medtaget en række andre effekter, der nu skal undersøges nærmere.

Sigtelserne mod de otte anholdte omfatter narkotikahandel, ulovlig våbenbesiddelse og ulovlig besiddelse af kniv.

– Vi er meget tilfredse med dagens aktion, som er forløbet, som vi havde håbet. Ud over beslaglæggelserne og anholdelserne sender vi med dagens aktion også et tydeligt signal om, at vi hele tiden er på forkant med situationen i bandemiljøerne, siger politiinspektør Kim Kliver.

Flere af de anholdte forventes fremstillet i grundlovsforhør i morgen.