33-årig anholdt: Truede kvinde med softgun

En 54-årig kvinde kontaktede i går ved 17.30-tiden politiet og fortalte, at hun var blevet truet af en mand med et gevær på Torpevænget i Aarhus V.

Kvinden kunne ikke vurdere, hvorvidt der var tale om et rigtigt gevær, så der blev sendt flere patruljer til stedet, hvor de fik lokaliseret det boligkompleks, hvor manden skulle være gået ind i en lejlighed.

Da betjentene var i færd med at undersøge boligkomplekset nærmere, for at finde ud af hvilken lejlighed manden var gået ind i, blev de kontaktet af en engelsktalende mand, der fortalte, at han havde haft sit softgun-gevær med ude at skyde med. Den 33-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for at have truet kvinden med sin softgun og for overtrædelse af våben- og ordensbekendtgørelsen ved på uforsvarlig vis, og uden et anerkendelsesværdigt formål, at have transporteret og skudt med sin softgun på et offentligt område.