Søn sigtet for vold: Slog moderens hjemmehjælper

Østjyllands Politi oplyser, at man tirsdag aften fik en anmeldelse fra en 49-årig mandlig hjemmehjælper om, at han var blevet slået af sønnen til en af de personer, som han skulle tilse.

En patrulje kørte til stedet og fandt den 49-årige med tydelig hævelse på den ene side af ansigtet. Hjemmehjælperen forklarede, at han skulle tilse en ældre kvinde i Højbjerg. Da han var gået ind i indkørslen blev han mødt af kvindens 66-årige søn, der ikke ville lukke hjemmehjælperen ind. Den 66-årige søn slog derefter hjemmehjælperen to gange i ansigtet med knyttet hånd.

Patruljen afhørte efter anmeldelsen den 66-årige på moderens adresse, hvor han også selv havde bopæl. Sønnen forklarede at han skulle ud at lufte sin hund, da han mødte hjemmehjælperen i indkørslen. Den 66-årige forklarede, at de var kommet i tumult fordi hjemmehjælperen ikke ville forlade stedet, og den 66-årige troede ikke på, at han var fra hjemmeplejen. Han erkendte på tidspunktet at have slået den 49-årige en enkelt gang men hævdede, at den 49-årige havde slået først.

Den 66-årige blev sigtet for vold.