Stak af fra færdselsuheld – men efterlod kone og barn

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Kone og barn blev efterladt, da en bilist i går morges stak af fra et færdseluheld.

Uheldet skete kort før klokken 6.30 i krydset mellem Alleen og Storskovvej i Viby J.

En patrulje kørte til stedet, men ved ankomsten var kun den ene af de biler, som var involveret i uheldet tilstede.

Vidner på stedet forklarede, at en sølvgrå bil kørende ad Alleen havde slingret voldsomt over midterlinien og herved ramt siden af en modkørende bil, ført af en 60-årig mandlig bilist. Den sølvgrå bil var kort efter uheldet kørt fra stedet, men havde først sat en kvinde og et barn af, som nu sad i en taxa på stedet.

Kvinden kunne bekræfte, at de havde været i den sølvgrå bil, som blev ført af en 39-årig mandlig bilist, der var kvindes mand. Manden havde først ikke villet standse, men da hun insisterede, havde han sat hende og sønnen af og var derefter kørt fra stedet.

Patruljen fandt den 39-årige samt dennes bil med synlige skader, på hans bopæl. Det viste sig her, at hverken bilen eller den 39-årige burde have været på vejene. Den 39-årige mand blev sigtet for at have kørt fra et færdselsuheld, for at overskride rette placering på vejen, for kørsel uden førerret, for at køre et ikke-registreret køretøj, for uberettiget brug af nummerplader og for manglende forsikring på bilen.