Jane Fonda anholdt igen

Rolf Larsen

Den amerikanske skuespiller Jane Fonda er igen blevet anholdt i forbindelse med en klimademonstration.

Embed from Getty Images

Den amerikanske skuespiller Jane Fonda er igen blevet anholdt i forbindelse med en klimademonstration. Det rapporterer tv-stationen CNN.

Det er fjerde gang på en måned, at skuespilleren er blevet anholdt. Og det er ikke tilfældigt. Den 81-årige skuespiller er i fire måneder flyttet fra Californien til USAs hovedstad Washington D.C. hvor hun har tænkt sig, at lade sig anholde hver fredag i forbindelse med klimaprotesterne, som hun kalder “Fire Drill Fridays” (Brandøvelsesfredage -red.). Her samles folk for at forsøge at bringe fokus på klimakrisen og dens indflydelse på forskellige dele af livet, som bl.a. militarisme og menneskerettigheder.

Next Post

Tre unge blev truet med kniv og overfaldet

En 17-årig ung mand og to af hans kammerater blev fredag aften udsat for trusler og vold.