Jødisk gravplads udsat for hærværk

Der er blevet begået hærværk mod flere gravsten på den jødiske gravplads på Østre Kirkegård i Randers.

Østjyllands Politi oplyser, at man fik anmeldelsen om hærværket i går kl. 15.25.

Politiets undersøgelser på stedet viser, at over 80 gravsten er blevet malet med grøn graffiti, og at nogle enkelte gravsten var væltet. Østjyllands Politi har sikret sig spor på stedet og efterforsker nu hærværket nærmere.

– Det er groft hærværk, som berører rigtig mange mennesker, og derfor tager vi sagen meget alvorligt. Vi er i gang med efterforskningen, og vi hører gerne fra vidner, som har set mistænkelige personer gå rundt omkring gravpladsen, eller som har oplysninger om gerningsmændene, siger politikommissær i Østjyllands Politi, Bo Christensen.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.