Røvere truede kvindelig cyklist med tæsk

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.


Fredag aften blev en 45-årig kvinde udsat for røveri.

Kvinden har forklaret til politiet, at hun blev stoppet af to gerningsmænd på Ormslevvej i Viby J. Gerningsmændene havde truet den 45-årige kvinde med tæsk, hvis hun ikke gav dem sin taske, hvilket hun så gjorde.

Østjyllands Politi oplyser, at man modtog anmeldelsen om røveriet kl. 21.54.

To to gerningsmænd beskrives som:

A: Mand, mellemøstlig af udseende, 25-40 år. Han var ca. 175-185 cm høj, almindelig kropsbygning og med lys hudfarve, kort sort hår, skægstubbe, stor næse og indsunkne øjne. Han talte dansk og var iført
A. Mand, Mellemøstlig af udseende, 25-30 år, ca. 175-185 cm høj, almindelig kropsbygning, lys hudfarve, sort dynjakke og sorte bukser.

B: Mand, mellemøstlig af udseende, 25-30 år. Han var 175-180 cm høj og almindelig af bygning med lys hudfarve, sort kort hår, kraftige øjenbryn, som var en anelse sammenvokset. Han tale dansk og var iført Almindelig kropsbygning, lys hudfarve, sort kort hår, kraftige øjnbryn en anelse sammenvokset. talte iført vinterjakke i nylon og grå bomuldsjoggingbukser.