Slået og truet med gaspistol: 15-årig udsat for røveri

Klokken 00.20 natten til søndag blev en 15-årig dreng udsat for røveri på sin adresse i Aarhus V.

Den 15-årige ville sælge en Moncler-hættetrøje til to andre 15-årige drenge, og havde derfor mødtes med de to på sin bopæl for at overdrage trøjen. Da de to drenge ankom, havde de dog i stedet truet ham med en gaspistol og slået ham flere gange med knytnæver og dermed under trusler tvunget den 15-årige til at udlevere trøjen.

På baggrund af afhøringen af det 15-årige offer, havde betjentene fra Østjyllands Politi en formodning om, hvem gerningsmændene var. På den ene formodede gerningsmands adresse, fandt de begge de 15-årige drenge, som blev anholdt og sigtet for røveri. Både drengenes forældre og de sociale myndigheder er inddraget i sagen, oplyser politiet.