Prinsesses eksmand er død


Ari Behn. Foto: Nina Aldin Thune (CC BY-SA 3.0)


Den norske prinsessen Märtha Louises tidligere mand, Ari Behn er død.

Ifølge det norske medie nrk.no tog Ari Behn sit eget liv.

Han blev gift med den norske prinsesse Märtha Louise i 2002 og parret fik tre børn, Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah, sammen. De blev skilt i 2016.

Ari Behn var forfatter og billedkunstner.

I forbindelse med Ari Behns død udtaler Kong Harald og Dronning Sonja:

– Det er med stor sorg Dronningen og jeg har modtaget budskabet om Ari Behns bortgang. Ari var en vigtig del af vor familie gennem mange år, og vi har varme, gode minder om ham. Vi er taknemmlig for at vi lærte ham at kende. Vi sørger over at vores børnebørn nu har mistet sin kære far – og har dyb medfølelse med hans forældre og søskende, so nu har mistet sin kære søn og bror. Vi beder om, at Aris nærmeste familie får ro i denne svære tid.

Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit udtaler:

– For os var Ari en god ven, et kært familiemedlem og en fantastisk onkel, som vi delte mange af livets små og store øjeblikke med. Det er med stod sorg vi har modtaget budskabet om hans bortgang. Vi var alle meget glæde for Ari. Vore tanker går specielt til Maud, Leah, Emma, Prinsesse Märtha Louise og Aris nærmeste familie.

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn ved festforestillingen i Koncerthuset i Stockholm i forbindelse med den svenske Kronprinsesse Victoria og Daniel Westlings bryluupet i 2010. Foto: Holger Motzkau (CC BY-SA 3.0)