Kristian Jensen kom med reformforslag – så tog partiet hans ordførerskab og udvalgsposter

Rolf Larsen

Kristian Jensen. Foto: Henning Nord / Venstre.

Venstres tidligere næstformand, Kristian Jensen, er blevet frataget sit ordførerskab og udvalgsposter. Det oplyser Venstre i en pressemeddelelse.

Det sker efter Kristian Jensen i Jyllands-Posten foreslog, at Venstre skulle gå sammen med Socialdemokraterne, Konservative og Radikale Venstre om en reformdagsorden, der der kan finansiere bl.a. den grønne omstilling og bedre infrastruktur uden skattestigninger.

Med Venstres degradering af Jensen, er han ikke længere folketingsgruppens arktisordfører eller medlem af Den Arktiske Delegation, Finansudvalget, Færøudvalget, Grønlandsudvalget eller Udenrigsudvalget.

Beslutningen bakkes op af en enig gruppebestyrelse.

Next Post

Myndigheder advarer om "hændelse" på atomkraftværk

Myndighederne i Ontario i Canada udsendte søndag morgen, lokal tid, et varsel om, at der var sket en “hændelse” på et atomkraftværk i delstaten. Det skriver flere Canadiske medier, her i blandt cbc.ca. Beboerne i en omkreds af 10 km fra Pickering Nuclear Generation Station øst for Toronto, har modtaget […]