Standset af falsk betjent

Politiblink

Arkivfoto: Rolf Larsen


Mandag aften ved 23-tiden blev en 23-årig mand standset af en falsk betjent i Ulstrup.

Da den 23-årige kom kørende ad Slotsvej, aktiverede en bagvedkørende bil et blåt blink, og den 23-årige holdt ind til siden.

En udenlandsk udseende mand steg ud af bilen og rettede henvendelse til den 23-årige. Da ”betjenten” ikke identificerede sig med noget politiskilt, udbrød den 23-årige: ”Du er ikke politibetjent”, hvorefter den falske betjent skyndte sig hen til sin bil og kørte videre.

Østjyllands Politi oplyser, at sagen efterforsket og opfordrer borgerne til altid at bede om at få vist id, hvis man er i tvivl om, hvorvidt en person retteligt er fra politiet. Bliver man udsat for en falsk betjent, skal man med det samme ringe til politiet.