FC Helsingør skriver kontrakt med Kevin Stuhr Ellegaard

Kevin Stuhr Ellegaard

Kevin Stuhr Ellegaard som målmand for svenske IF Elsborg, her mod AIK den 5. maj 2014. Foto: Anders Henrikson (CC BY 2.0)


FC Helsingør har i dag skrevet kontrakt med d en tidligere landsholdsreserve Kevin Stuhr Ellegaard.

Fremover skal han indgå i førsteholdets målmandsteam, ligesom han skal være en del af trænerteamet omkring klubbens unge målmænd.

– Jeg er enormt glad for at få muligheden for at komme til FC Helsingør og være med i det projekt, som er ved at blive bygget op her. Jeg får muligheden for at arbejde med udvikling af unge mennesker med passion for fodbold, men jeg er først og fremmest fuldt fokuseret på at være målmand for klubben. Jeg har efterhånden noget erfaring, men jeg har masser af lyst til fodbold i mig stadigvæk, siger den 36-årige målmand til klubben Facebookside ved kontraktunderskrivelsen.

Kevin Stuhr Ellegaard har blandt andet spillet i Brøndby, Randers, Manchester City, Hertha Berlin, SC Heerenveen og IF Elfsborg.