23 årig kvinde savnes – sidst set da hun gik ombord på færge fra Bornholm

Karen som hun så ud ved ombordstigning på færgen søndag d. 26.1.2020 kl. 17.30. (Politifoto)

Bornholms Politi leder efter en ung kvinde, der har været borte siden søndag kl. 17.30.

Der er tale om den 23-årige Karen Kubel Rolighed fra Ringkøbing.

Hun rejste søndag med færgen kl. 17.30 fra Rønne til Køge og er sidst set ved ombordstigning til færgen, oplyser Køge Politi.

Karen beskrives som 155-160 cm høj, kraftig af kropsbygning med brunt mellemlagt hår. Hun var iført mørk striktøje med firkantede lapper på ærmerne og noget hvidt på brystet samt hvide bukser med sort mønster. Karen medbragte en stor rød vandrerygsæk.

Bornholms Politi anmoder borgere, der kan have set Karen og/eller talt med hende, om at henvende sig til vagthavene ved Bornholms Politi. Oplysninger om Karen Kubel Rolighed rettes til Bornholms Politi på 1-1-4 eller telefonnummer 5690 1448.