Spritbilist spyttede på betjente

En 37-årig kvinde blev mandag sigtet for både spirituskørsel og for vold mod politiet efter en episode i Odder.

Østjyllands Politi oplyser, at man mandag lidt over middag fik flere henvendelser fra borgere, som fortalte, at en kvinde kørte meget hasarderet igennem Odder. Til sidst gik det galt, da kvinden mistede kontrollen over bilen og ramte ind i en hæk og et træ ved Odder Kirkegård.

Da politiet kom frem, traf de den 37-årige kvindelige bilist, som virkede aggressiv og kraftigt påvirket af alkohol. Hun sparkede efter flere personer på stedet og forsøgte at slå betjentene, da de ville anholde hende. Desuden spyttede hun på betjentene, da de satte hende ind i patruljebilen.

Hun blev derfor både sigtet for spritkørsel og for vold mod politiet.

Politiet oplyser, at kvinden ikke umiddelbart kom noget til ved uheldet.