Brand i forladt hus var sandsynligvis påsat – nu søger politiet vidner

Capri23auto / Pixabay


Østjyllands Politi søger vidner i forbindelse med en brand i et forladt hus på Kalmargade i Aarhus N.

Branden blev opdaget klokken 02.39 natten til tirsdag. Da patruljen kom til stedet kunne de se store flammer fra husets førstesal, og brandvæsnet var allerede i fuld gang med slukningsarbejdet. Der var umiddelbart ingen personer i huset, og der er heller ikke nogen personer tilmeldt adressen.

Da huset ligger for sig selv på en byggegrund, var der umiddelbart ingen fare for, at ilden kunne sprede sig. Branden var dog så omfattende, at brandvæsnet måtte rive taget og gavlen af huset, for at få slukket det hele.

Politiets teknikere undersøgte huset nærmere i løbet af tirsdagen og i den forbindelse er politiet kommet frem til, at branden efter al sandsynlighed var påsat.

Efterforskningen er fortsat i gang, og politiet er ved at gennemgå de tekniske spor, der blev indsamlet i forbindelse med tirsdagens gerningsstedsundersøgelse.

Politiet vil gerne i kontakt med eventuelle vidner, der kan have set nogen personer i området natten til tirsdag i tidsrummet op til kl. 02.39. Politiet vil også gerne høre fra borgere, der kan have viden om, hvem der kunne tænkes at stå bag branden.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.