Kunne ikke få pengene retur: Kvinde smed rundt med varer i butik

Tirsdag eftermiddag blev politiet kaldt ud til en en butik på Torvet i Odder, hvor en 45-årig kvinde var meget vred og smed om sig med ting.

Da patruljen ankom til stedet, mødte de kvinden, som råbte og var udadreagerende.

Ekspedienten i butikken forklarede, at den 45-årige havde ønsket at bytte en barbermaskine, som hun havde købt dagen før. Kvinden havde dog ikke en kvittering med, hvilket ifølge butikkens regler gjorde, at hun ikke kunne få pengene refunderet. Ekspedienten havde tilbudt den 45-årige kvinde et tilgodebevis, eller at hun kunne hente sin kvittering og komme igen dagen efter. Det var kvinden dog ikke tilfreds med. Hun var så begyndt at råbe og forlangte at få sine penge igen, smed med varer i butikken og rykkede dankort-terminalen ud af stik og kasseapparat og smed det på gulvet.

Betjentene bad flere gange kvinden om at beherske sig og gå ud af butikken, men hun nægtede og satte sig til modværge og kastede sin pose efter den ene af betjentene.
Den 45-årige kvinde blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.