To mænd anholdt efter flere tyverier i Grenaa

En stribe indbrud i Grenaa er formentligt opklaret, efter lokalpolitiet har anholdt to mænd på 26 år og 28 år. Det oplyser Østjyllands Politi.

Den 23. januar blev en lang række lystbåde udsat for indbrud og en del værktøj og nogle kontanter blev stjålet fra bådene, som lå i Grenaa Marina.

I begyndelsen af februar var der indbrud i et møntvaskeri, hvor gerningsmændene skar en møntboks op med en vinkelsliber og stjal flere kontanter, og dagen efter blev en grillbar i Glesborg ramt, da indbrudstyve stak af med nogle kontanter og store mængder ost, skinke og kebab.

Den 10. februar var det så en skole på Åstruphegnet i Grenaa, det gik ud over, da nogen havde brudt en dør op og stjålet 10 computere.

Men fælden klappede da en medarbejder på skolen ugen efter indbruddet opdagede, at en mand havde sat en af computerne til salg på Facebook.

Ransagning afslørede tyvekoster
Lokalpolitiet i Grenaa blev kontaktet, og de fik identificeret sælgeren som en 28-årig lokal mand. Hans adresse blev ransaget, og her fandt betjentene flere tyvekoster, der stammede fra nogle af indbruddene. Anholdelsen af den 28-årige førte til hans 26-årige ven, som blev anholdt i et sommerhus i Grenaa.

I sommerhuset fandt politiet også en række koster og begge mænd blev sigtet for syv indbrud i lystbåde og indbruddene i møntvaskeriet, grillbaren og på skolen.

Lokalpolitiet i Grenaa er nu ved at finde frem til ejermændene til alle de fundne koster og efterforsker sagen nærmere for at finde frem til, om mændene står bag yderligere tyverier i området.