Dansker vinder milliongevinst i Vikinglotto

En heldig dansker vandt onsdag aften 1. præmien i Vikinglotto. Det oplyser Danske Spil.

Vinderkuponen, der udløser 97.333.794 kr. er købt hos Circle K på Tuborgvej i København.

Det er anden gang i år, at en dansker løber med 1. præmiepuljen i det fælles nordiske lotteri.

– Det er fantastisk, at vi nu igen har en dansk 1. præmievinder. Tidligere i år vandt en spiller fra Helsingør Kommune en rekordgevinst i Vikinglotto på mere end 206 millioner kroner, og nu har en anden dansker altså vundet knap 100 millioner. Det er så fedt., siger Pernille Mehl, direktør i Danske Lotteri Spil.

Vinderen, som Danske Spil endnu ikke har hørt fra, vil få tilbudt økonomisk rådgivning, som alle andre spillere, der vinder mere end 1,5 millioner kroner.

Det er ikke kun i Danmark, at der her til aften må være glæde og høj stemning i et hjem. Den heldige dansker må nemlig dele 1. præmiepuljen med en nordmand, som også kan se frem til at få sat små 100 millioner kroner ind på bankkontoen.