Kvinde sigtet for trusler på livet mod partileder

af

Stram Kurs' leder, Rasmus Paludan. Foto: Rolf Larsen.
En kvinde fra Aarhus er sigtet for trusler på livet mod Stram Kurs’ leder, Rasmus Paludan. Foto: Rolf Larsen.

En 36-årig kvinde fra Aarhus er blevet sigtet for trusler på livet mod partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs.

Truslerne blev fremsat på Facebook i en debattråd under en video fra Stram Kurs’ demonstration på Store Torv i Aarhus i onsdags. Her skrev kvinden i en debat tråd bl.a. “Er der ikke snart som kan ramme den mand med en kugle så vi slipper for ham.” og hun fortsatte længere nede i kommentartråden: “”Jeg er så pissetræt af, at Rasmus og hans latterlige venner ikke kan klare sig selv sig. Hvis man vil ud med sine meninger og holdninger, så må man sku tage de følger, der hører med. Hvorfor skal han eller de beskyttes i hoved og røv? Derfor ville det være nemmere, hvis han eller de blev ramt af et skud. Det er trods alt ikke kun et lille beløb, Danmark bruger på dem.”

Et par betjente fra Østjyllands Politi aflagde torsdag eftermiddag besøg hos kvinden og sigtede hende for trusler på livet. Det skete efter kommentaren på Facebook var blevet anmeldt til politiet.

Ifølge Østjyllands Politi erkender kvinden, at hun havde skrevet kommentaren, men at hun ikke havde ment ordene bogstaveligt, og at der blot var tale om en ophedet debat.

:NB: