En dræbt af skud i Vollsmose

En person er afgået ved døden og en er hårdt såret efter en skudepisode i Vollsmose kort før midnat natten til torsdag.

Politiet modtog anmeldelse om skudepisoden kl. 23.49.

Ved ankomst til Egeparken i Vollsmose umiddelbart efter anmeldelsen kan politiet konstatere, at to personer er ramt af skud. Den ene person er afgået ved døden. Den anden person er hårdt såret, men er nu efter behandling stabil. Begge mænd er 31 år gamle.

Politiets efterforskere har arbejdet på stedet hele natten og var torsdag morgen og formiddag fortsat igang med gerningsstedsundersøgelser i Egeparken. Der er fundet flere patronhylste og andre fund på stedet, af interesse for efterforskningen.

Det er Fyns Politis vurdering, at skyderiet er en udløber af en igangværende konflikt mellem personer fra flere grupperinger.

:NB: