Kvinde opgav falsk navn og blev anholdt

Flere anmeldelser om larm og uro fik søndag morgen politiet til at køre til en lejlighed på Illerupvej i Aarhus.

Da betjentene kom frem, var der ro i lejligheden, men beboeren på stedet fortalte, at der havde været lidt ballade, og at han havde bedt to kvinder om at forlade stedet.

De to kvinder stod stadig i opgangen, og de insisterede på at ville ind i lejligheden igen. Betjentene bad begge kvinder gå væk fra adressen for ikke at eskalere en konflikt, men ingen af dem var særligt samarbejdsvillige. Patruljen bad om kvindernes id, og kontaktede derefter vagtcentralen for at få bekræftet navne og fødselsdatoer.

Den ene kvindes data passede ikke, og da hun nægtede at oplyse sit rigtige navn, blev hun anholdt. Det blev hun så utilfreds med, at hun gentagne gange råbte skældsord efter patruljen.

Inde på stationen fandt betjentene et id-kort i kvindens taske, og det viste sig, at hun var en 27-årig kvinde fra København. Efter at være blevet sigtet for at forstyrre den offentlige orden og for at nægte at opgive sit navn til politiet, blev hun løsladt.