To bilbrande i Tranbjerg

To gange i løbet af onsdag aften fik Østjyllands Politi anmeldelse om, at der var brand i biler i Tranbjerg.

Den første anmeldelse indløb kl. 18.30, hvor en bil på en parkeringsplads på Østerby Allé i Tranbjerg stod i flammer. Da politiet ankom til stedet, var brandvæsnet allerede færdige med at slukke branden. Der havde ikke været ild i bilens kabine, men der var smadret en siderude i bilen, der holdt ved siden af. Det var umiddelbart uklart, hvordan branden var opstået.

Kl. 21.31 fik politiet endnu en anmeldelse om, at der var brand i en bil på den samme parkeringsplads. Nu var det den bil, hvor der tidligere var blevet smadret en rude, der var ild i. Brandvæsnet ankom atter til stedet og fik ilden under kontrol, men bilen udbrændte delvist. Det var heller ikke her muligt at afklare, præcist hvor eller hvordan branden var opstået.

Østjyllands Politi formoder, at der i begge tilfælde har været tale om en påsat brand, og politiet vil derfor gerne høre fra eventulle vidner, der i løbet af aftenen kan have set en eller flere personer, udvise interesse for de parkerede biler. Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.