Politiet ransagede to Hells Angels-klubhuse

Foto: Beatrice Murch (Cropped) (CC BY 2.0)


Betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje aflagde tirsdag formiddag besøg i to af Hells Angels klubhuse i henholdsvis Randers og Lystrup.

Kort før klokken ni bankede betjentene på ved klubhuset på Marøgelhøj i Lystrup. Her traf betjentene to mænd på henholdsvis 23 og 35 år. De blev begge gjort bekendt med, at politiet ville foretage en ransagning på stedet.

Under ransagningen fandt betjentene forskellige former for narkotika og dopingmidler, som ingen af de to tilstedeværende ville vedkende sig. I en fryser i fællesrummet blev der fundet en pose med amfetamin, og i diverse skabe, skuffer og køleskab blev der fundet joints, receptpligtige piller, og dopingmidler. Alt blev beslaglagt som hittestof med henblik på destruktion.

På et værelse tilhørende en 35-årige mand, der ikke var til stede, blev der fundet joint og dopingenheder, og han blev derfor sigtet for både lov om euforiserende stoffer og lov om forbud mod visse dopingmidler. Det samme gjorde den 23-årige mand, der var tilstedet i huset, da der på hans værelse blev fundet joints og flere dopingenheder. Derudover blev en 57-årig mand, der heller ikke var til stede, sigtet for lov om forbud mod visse dopingmidler, da der i hans dueslag blev fundet flere dopingenheder.

Klubhuset på Rådmands Boulevard i Randers fik samtidig besøg af betjente fra specialpatruljen, der på stedet traf fire mænd i alderen 42 til 56 år. De blev også alle gjort bekendt med, at politiet ville foretage en ransagning på stedet. Under ransagningen blev der i flere skabe i kælderen fundet hash og marihuana samt dopingmidler og receptpligtige piller. Det blev altsammen beslaglagt som hittestof med henblik på destruktion.