Husejer var uforsigtig: Skur og garage brændt ned

af

En 48-årig mandlig husejer fra Randers er blevet sigtet for overtrædelse af beredskabsloven efter en brand i et skur.

Politi og brandvæsen blev søndag ved 14.30-tiden kaldt ud til en brand i et skur på Bjerregrav Stationsvej i Randers. Ved ankomsten kunne der ses kraftig røg og ild fra skuret, der stod op ad huset.

Ifølge Østjyllands Politi stod det hurtigt klart, at skuret og garagen, der lå i umiddelbart forlængelse af skuret, ikke stod til at redde, og brandvæsnet forsøgte derfor at lave en kontrolleret nedbrænding samt at holde flammerne væk fra huset. Det lykkedes i nogen udstrækning, men der kom brandskader på husets gavl og et vindue ind til køkkenet var sprængt, hvorfor ilden også havde fået fat i dele af køkkenet.

Ingen personer kom dog noget til som følge af branden.

Husets 48-årige mandlige ejer oplyste selv til politiet, at han havde været i færd med at fjerne ukrudt med hjælp fra en ukrudtsbrænder, da der pludselig var gået ild i skuret. Han havde selv forsøgt at slukke ilden, men måtte hurtigt opgive.

På baggrund af mandens forklaring og brandundersøgelserne på stedet, sigtede politiet den 48-årige mand for overtrædelse af beredskabsloven ved at have været uforsigtigt med brug af ukrudtsbrænderen.

:NB: