Mand overfaldet da han ville stoppe indbrud i varebil

Østjyllands Politi søger vidner efter en episode i nat, hvor en mand blev overfaldet, da han da han forsøgte at stoppe indbrud i varebil.

Politiet modtog klokken 00.02 natten til onsdag en anmeldelse om, at nogen var i færd med at bryde ind i en varebil, der holdt parkeret på Elhøjvej i Hasle. En 30-årig mand har forklaret til politiet, at han var på vej i seng, da han hørte, at nogen åbnede døren til hans varebil, der holdt parkeret ude på vejen.

Da han kiggede ud af vinduet, kunne han se en person hoppe ud af bilen, og han løb derfor udenfor og råbte, at vedkommende skulle forsvinde fra stedet. Den 30-årige mand kunne nu se, at der var to personer, en mand og muligvis en kvinde, og de begyndte begge at løbe fra stedet. Den 30-årige løb kortvarigt efter dem, da manden pludselig vendte om og råbte trusler til ham på engelsk.

Derefter løb han hen til den 30-årige og slog ham direkte i ansigtet, hvorefter han løb hen til varebilen og tog to stykker værktøj ud, som han brugte til at true med. Den 30-årige råbte til hans kone, at hun skulle ringe efter politiet, og da hun kom ud, smed manden værktøjet fra sig, og de to personer løb fra stedet.

På vej væk samlede de en stor sæk op, som formentlig indeholdt pantflasker/-dåser, de havde stjålet fra varebilen. Politiet runderede herefter i området, i håbet om at finde de to personer, men uden held.

Gerningsmanden beskrives som:

Mand, Ca. 35 år. Han var ca. 180-185 cm høj og med kort, mørt hår, smalt ansigt og brun i huden. Han var iført Var iført mørkt tøj, muligvis med lidt orange på. Han talte engelsk med østeuropæisk accent.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set overfaldet, eller som har set de to personer på vej væk fra stedet. Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.