Stor aktion: Politiet slog til mod flere adresser i Jylland

af

Politiet har i dag gennemført en større politiaktion mod 12 forskellige adresser fordelt rundt omkring i Jylland. Tre mænd er blevet anholdt, sigtet for rufferi, mens en kvinde i morgen forventes fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for at opholde sig ulovligt i landet.

De tre mænd, som er sigtet for rufferi, er en 57-årig mand fra Bording, en 43-årig mand fra Skanderborg og en 63-årig mand fra Struer.

Politiet har gennemført ransagninger på de 12 adresser, og efterforskningen fortsætter for at fastslå omfanget af rufferiet.

-Vores aktion er forløbet uden problemer, og fra tidlig morgenstund kunne vi få anholdt de personer, vi gik efter. Efterfølgende har vi med assistance fra et par øvrige kredse fået foretaget de ransagninger, vi havde brug for, siger Theis T. Thylstrup, der er fungerende politikommissær i efterforskningsafdelingen hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Ulovligt ophold

En thailandsk kvinde med tilknytning til en adresse i Bording forventes i morgen at blive fremstillet i grundlovsforhør i Herning med henblik på at skulle udvises af landet. Kvinden er sigtet for at have opholdt sig og arbejdet i landet uden tilladelse.

Yderligere to kvinder blev anholdt i Vejle, sigtet for ulovligt arbejde.

-Denne sag viser, at vi i politikredsen har et stort fokus på prostitutionsområdet, og på de personer, som driver virksomhed ved prostitution. Bagmændene tjener penge på, at andre modtager betaling for seksuelle ydelser, hvilket vi på ingen måde kan acceptere, siger fungerende politikommissær Theis T. Thylstrup og tilføjer:

-Vi er meget tilfredse med det foreløbige resultat, som på baggrund af et stort stykke arbejde fra efterforskerne nu har ført til sigtelse af de tre personer, som vi formoder står bag.

Den koordinerede aktion blev foruden assistance fra Nordjyllands- og Sydøstjyllands Politi foretaget i samarbejde med Skat.