Cyklist ramt af lastbil

En 63-årig mand fra Albertslund blev i nat ramt af en lastbil, der var på vej væk fra Roskilde Festivalen.

Uheldet skete omkring kl. 02.20 i nat.

Lastbilen, der blev ført af en 33-årig mand fra Helsinge, kørte i kørte i en konvoj af flere lastbiler fra festival-pladsen ad Darupvej mod øst med ca. 5 km/t. I modsat retning kørte den 63-årige på cykel hen mod det sted, hvor lastbil-konvojen kom ud fra festivalpladsen. På grund af mange fodgængere mv. på stedet blev cyklisten af festival-personale opfordret til at trække ind til siden, hvorefter han pludselig bremsede hårdt op og væltede ind mod lastbilerne. Hans ene arm kørt over af lastbilens hjul.

Den 64-årige cyklist blev kørt til undersøgelse og behandling på Køge sygehus, men er senere overflyttet til Rigshospitalet.

Han er uden for livsfare, oplyser politiet.