Fuphjemmehjælper tilbød bad – men stjal penge i stedet

En 85-årig mand fra Stubbekøbing var lørdag eftermiddag udsat for et tricktyveri.

Klokken 16.15 kom en udenlandsk kvinde ind i den 85-åriges hus og sagde til ham, at han skulle i bad. Det afviste den 85-årige, og kvinden så herefter sit snit til at stjæle kontanter i kroner og euro og et pas. Herefter forsvandt hun ud af terrassedøren.

Tyven beskrives som: Kvinde, sydeuropæisk af udseende, 40 år, ca. 155-160 cm, almindelig af bygning, brun i huden og sort, langt hår. Hun talte dårligt dansk med accent og havde en ankellang sort kjole på og bar på en større håndtaske.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi hører gerne fra evt. vidner, som har oplysninger til sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

About the Author

Netavisen Sjælland
Artikler fra Netavisen Sjælland bliver automatisk medtaget på 365Nyheder.dk efter aftale.