Skimmede betalingskort: To rumænere fængslet

To rumænske mænd er blevet varetægtsfængslet, sigtet for bedrageri i form af skimming af betalignskort på en benzintank i Skælskør.

De to mænd blev anholdt på p-pladsen ved Rema1000 på Næstvedvej i Skælskør lørdag klokken 15, hvor de holdt parkeret. Det skete, efter at politiet havde modtaget en anmeldelse fra personalet på benzintanken F24 på Sorøvej om, at der var monteret skimmingsudstyr på en af tankstanderne, altså udstyr, der kan aflæse den information, der ligger på kundernes betalingskort.

Samtidig forklarede vidner til politiet, at de to anholdte havde holdt tanken under opsyn i løbet af dagen.

De to rumænere blev taget med til afhøring på politistationen i Næstved, og blev fremstillet i grundlovsforhør søndag.

I grundlovsforhøret blev de to mænd, der er henholdsvis 30 og 35 år gamle, varetægtsfængslet frem til den 31. juli 2014. De er begge sigtet efter straffelovens bestemmelser om databedrageri – eller skimming, som det også kaldes.