Tricktyv stjal dankort

En 51-årig kvinde fra Eskilstrup var fredag klokken 17.39 udsat for et tricktyveri på Nettos parkeringsplads i Apotekergade i Nørre Alslev.

Den 51-årige havde været inde i butikken at handle, og da hun kom ud, spurgte en udenlandsk mand om vej. Manden holdt parkeret i en mørk VW Up, og kort efter, at den 51-årige kvinde havde hjulpet den udenlandske mand, opdagede hun, at hendes dankort, der ellers lå i hendes bil, var stjålet.

Politiet standsede kort efter VW’en på en rasteplads ved Udby. Føreren var en 34-årig rumænsk mand, og han blev anholdt og sigtet for tyveriet.

Den 34-årige blev taget med til politistationen i Næstved, og det viste sig, at han i forvejen var efterlyst af Nordjyllands Politi til afhøring i en anden sag. Tidligt lørdag morgen blev manden derfor overført til Nordjyllands Politi, hvor hans sager nu behandles.

About the Author

Netavisen Sjælland
Artikler fra Netavisen Sjælland bliver automatisk medtaget på 365Nyheder.dk efter aftale.