Politiet efterlsyer vidner efter skud i Taastrup

Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner til to skudepisoder i Taastrup mandag aften ved kl. 19-tiden og eftersøger en mistænkt.  

Mandag aften den 14. juli kort før kl. 19 skød en gerningsmand mod en 31-årig mand foran et pizzeria på Gadehavegårdsvej i Taastrup – uden at ramme.

Ifølge politiets indledende undersøgelser ser det ud til, at gerningsmanden og to andre ankom til stedet, hvorefter der opstod en form for skænderi mellem dem og den 31-årige, som stak af efter skudepisoden.

Københavns Vestegns Politi eftersøger nu en 36-årig dansk mand i forbindelse med skyderiet og opfordrer ham selv til at henvende sig. Også de andre medgerningsmænd ventes identificeret og efterlyst snart.

Kort efter blev der skudt igen ved en nærliggende beboelsesejendom – uden nogen blev ramt – hvorefter flere personer kørte væk i en sølvgrå personbil – muligvis en VW Golf.

– Vi kæder umiddelbart de to episoder sammen og beder vidner henvende sig, hvis man har set noget eller i øvrigt har kendskab til de to episoder, siger politikommissær Hans Christian Tonnesen.

Politikommissæren ønsker ikke på nuværende tidspunkt at spekulere i mulige motiver.

– Vi efterforsker sagen som drabsforsøg, siger han.

Henvendelse døgnet rundt til Københavns Vestegns Politi på telefon 43 86 14 48.