14-årig pige overfaldet nær Hobro

af

En 14-årig pige blev torsdag aften overfaldet i Øster Doense. Kort: Openstreetmap.org
En 14-årig pige blev torsdag aften overfaldet i Øster Doense. Kort: Openstreetmap.org
Torsdag aften blev en 14-årig pige overfaldet i Øster Doense nær Hobro.

Overfaldet skete mellem kl. 20.00 og 20.30, da pigen gik ad Storegade i vestlig retning. En mand kom kørende i en mørk personbil med fire døre, og han standsede op, hvorpå han spurgte pigen om vej ud af byen. Da pigen havde forklaret manden vejen ud, greb han fat i hende og trak hende ned på jorden. Der opstod tumult, og det lykkedes pigen at vriste sig fri og flygte og manden forsvandt herefter i ukendt retning.

Han beskrives som: cirka 40 år, cirka 180 cm høj, almindelig af bygning, mørkt kort hår, skægstubbe, mørke cowboybukser og mørke sko.

Vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Central Efterforskning ved Nordjyllands Politi oplyser, at man lige nu efterforsker overfaldet på pigen på højtryk.

– Sådan et overfald kan skabe utryghed i befolkningen, så vi tager det meget alvorligt, fastslår Frank Olsen og understreger, at politiet meget gerne hører fra borgerne, hvis der er nogen, der ligger inde med oplysninger i sagen.

– Og hvis man har været i området omkring Øster Doense i går aftes og har observeret noget, så vil vi også gerne høre om det, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen og fortsætter:

– Det kan være, at man har set en bil køre langsomt i området, eller at man måske har bemærket anden mistænkelig adfærd i området.

Nordjyllands Politi kan kontaktes med oplysninger i sagen på telefonnummer 114.


Vis større kort