Badehotellet vinder BILLED-BLADETs TV-GULD for Årets TV-program

af

Glade prisvindere ved Billed-Bladets TV-GULD-fest. Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET.
Glade prisvindere ved Billed-Bladets TV-GULD-fest. Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET.
De første priser ved BILLED-BLADETs årlige TV-GULD-fest er netop blevet uddelt på Hotel d’Angleterre.

Det blev – måske ikke helt uventet – TV 2s store seersucces Badehotellet, der løb med BILLED-BLADETs TV-GULD for Årets TV-program. Derudover vandt Ulla Essendrop og Morten Ankerdal priserne som Årets kvindelige og mandlige sportsvært for andet år i træk. Det står klart, efter priserne netop er blevet overrakt ved en eksklusiv gallafest på Hotel d’Angleterre, hvor BILLED-BLADETs TV-GULD bliver uddelt.

Uddelingen af BILLED-BLADETs TV-GULD er kendetegnet ved, at det er BILLED-BLADETs læsere, der suverænt afgør, hvem der vinder. Dermed er priserne for Årets TV-program og Årets kvindelige og mandlige sportsvært til BILLED-BLADETs TV-GULD en direkte anerkendelse fra læserne.

Michael Bille Frandsen, producent på Badehotellet, er utrolig glad for at modtage BILLED-BLADETs TV-GULD:

– Tusind tak til BILLED-BLADETs læsere. Badehotellet er lavet til seerne, og det er dem, vi hele tiden har for øje. Derfor er vi superglade for, at de har taget så godt imod serien, at vi i dag har fået denne pris.

Badehotellet modtager BILLED-BLADETs TV-GULD for Årets TV-program foran Arvingerne, Kurs mod fjerne kyster, Vild med dans og Bonderøven, som vandt sidste år.

Årets bedste sportsværter
Foruden kåringen af Årets TV-program er Årets kvindelige og mandlige sportsvært også netop blevet offentliggjort. Vinderne blev DRs Ulla Essendrop og Morten Ankerdal fra TV 2, der begge løb med sejren for andet år i træk.

– Jeg er meget ydmyg over at vinde den her pris. Jeg tager mit job meget alvorligt og gør mit bedste hver eneste dag, og derfor er jeg meget stolt og beæret over at modtage prisen. I den forbindelse vil jeg gerne takke BILLED-BLADETs læsere – jeg er meget taknemmelig over hver eneste stemme og ser det som en stor anerkendelse fra seerne, sagde en glad Ulla Essendrop, som modtog BILLED-BLADETS TV-GULD for andet år i træk.

Også Morten Ankerdal kunne for andet år i træk tage imod prisen:

– Jeg er utrolig glad for, at læserne husker mig selvom jeg har lavet andre ting i 2014. Der er ingen tvivl om, at jeg er en sportsmand og min kærlighed til sport er på ingen måde blevet mindre af mine andre projekter. Sport er mit DNA, og derfor er jeg meget glad for at modtage BILLED-BLADETs TV-GULD igen i år.

Ulla Essendrop vinder prisen foran TV 2-værterne Heidi Frederikke Sigdal, Stine Bjerre Jørgensen og Nadia Filt samt Mette Cornelius fra SBS Discovery, mens bejlerne til Årets mandlige sportsværter inkluderede Dennis Ritter og Thomas Kristensen fra TV 2 samt Peter Møller og Jes Dorph-Petersen fra henholdsvis DR og Viasat.