Fire mænd og en kvinde dømt i narkosag

af

Fire mænd og en kvinde blev i dag dømt ved Retten i Holbæk i en sag om fremstilling af narkotika på et meget professionelt skunklaboratorium, som politiet fandt frem til i september 2014 i Ugerløse ved Holbæk.

Fem personer blev fredag dømt i en narkosag ved Retten i Holbæk. Arkivfoto: Rolf Larsen.
Fem personer blev fredag dømt i en narkosag ved Retten i Holbæk. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Hovedmanden, en 51-årig mand fra Ugerløse, er tidligere idømt tre års fængsel i sagen.

De fem, der er i alderen fra 27 til 47 år, blev idømt fængsel mellem halvanden og to år. En af de dømte, en 34-årig mand fra Litauen, blev udvist af Danmark efter afsoning og med indrejseforbud for bestandig. Udover manden fra Litauen er de øvrige fra Ringsted, København og Vojens.

– De blev alle dømt for medvirken på forskellig vis til forarbejdning og fremstilling af marihuanaen, der alt i alt drejede sig om ca. 100 kg marihuana. Retten lagde vægt på, at arbejdet var meget professionelt udført, fortæller anklager Signe Egsgaard.

Alle de dømte blev varetægtsfængslet efter domsafsigelsen.