Ung mand anholdt i terrorsag

af

Københavns Politi anholdt torsdag formiddag en ung mand, som man sigter for medvirken til gerningsmandens handlinger den 14. og 15. februar, hvor to mennesker blev dræbt og flere såret ved skudattentater i København.

Politiet har foretaget ransagninger flere forskellige steder i København og omegn i relation til anholdelsen.

-Dagens anholdelses- og ransagningsaktion sker som følge af den efterforskning, der fortsat pågår, og har ingen sammenhæng med den ransagningsaktion, der blev gennemført i tirsdags. Vi kan af hensyn til den videre efterforskning ikke fortælle yderligere på nuværende tidspunkt, forklarer ledende politiinspektør Jørgen Skov, Københavns Politi.

Den anholdte fremstilles i grundlovsforhør i morgen og her vil Anklagemyndigheden fremsætte begæring om lukkede døre og navneforbud.