Kioskrøvere truede med oversavet jagtgevær

af

Lørdag aften blev en kiosk på Eskilstrup Vestergade i Eskilstrup udsat for røveri.

Klokken 20.55 kom to mænd ind i kiosken, og den ene truede den kvindelige butiksassistent med et oversavet jagtgevær, mens den anden fyldte kassebeholdningen i en medbragt taske.

Manden med det oversavede jagtgevær beskrives som: 185-190 cm høj, almindelig af kropsbygning, han var iført en sort, vatteret dynejakke med hætte og hvide lynlåse samt grå træningsbukser hvorpå der stor ”GASP” med hvide bogstaver og der var en rød halvmåne ned ad venstre ben. Han havde hvide kondisko på i skind og grå dothandsker. Han havde hætten oppe, og hans ansigt var tildækket med sort stof.

Den anden beskrives som: 185-190 cm høj, almindelig af kropsbygning, han bar en mørk trøje med hætte og mørkeblå cowboybukser af mærket ”Rocawear” (hvidt ”R” på baglommen). Han havde hvide løbesko på og grå dothandsker på. Han var maskeret med hætte oppe og havde desuden en sort elefanthue på.

Der er ingen beskrivelse af de to røveres alder.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi hører gerne fra personer, som måtte have oplysninger til det voldsomme røveri. Politiet kan kontaktes på telefon 114.